search

CRAFTY+ PLUS 2021 (USB-C) - STORZ & BICKEL

€ 246,24

CRAFTY+ PLUS 2021 (USB-C) 2021 STORZ & BICKEL

Ga mee op een opmerkelijke reis vol verheven ervaringen met de CRAFTY +, een baanbrekend, op batterijen werkend apparaat, zorgvuldig ontworpen voor liefhebbers van droge kruiden. Let op: de CRAFTY + is exclusief ontworpen voor droge kruiden en is niet bedoeld voor tabak, tabaksproducten of het gebruik van nicotine.

Aantal

 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language

De CRAFTY+ luidt een nieuw tijdperk van gemak in zonder in te boeten op kwaliteit. Het onderscheidt zich als de essentiële metgezel voor hen die zowel draagbaarheid als topkwaliteit waarderen. Dit compacte apparaat is je toegangspoort tot het ervaren van ongeëvenaarde dampkwaliteit, rijke smaak en soepele luchtstroom, en herdefinieert je dagelijkse routine.

Innovatieve Updates voor een Verbeterde Ervaring

Snelladen: De introductie van een USB-C laadpoort verkort de oplaadtijd aanzienlijk, nu 25 minuten sneller, zodat je apparaat altijd klaar is wanneer jij dat bent.

Uitgebreide Capaciteit: De vulkamer is doordacht uitgebreid tot 1,4 cm³ en voorzien van een keramische coating, wat zorgt voor een langere en aangenamere sessie.

Intuïtieve Functies voor Gebruiksvriendelijke Bediening

Vereenvoudigde Bediening: De CRAFTY+ beschikt over een bedieningssysteem met één knop, waardoor het ongelooflijk gebruiksvriendelijk en handig is voor iedereen.

Aanpasbare Temperatuurinstellingen: Personaliseer je ervaring met drie vooraf ingestelde temperaturen:

Basis Temperatuur: 180°C (356°F) voor een gebalanceerde sessie.

Booster Temperatuur: Verhoog met +15°C (27°F) met een dubbelklik, voor meer intensiteit.

Superbooster Temperatuur: Verhoog verder met +30°C (54°F) met een drievoudige klik, voor een robuustere ervaring.

App Integratie: Personaliseer je instellingen verder met een toegewijde app, voor een nog meer op maat gemaakte ervaring.

Ongeëvenaarde Luchtstroom: Het zorgt voor een consistent soepele trek, dankzij het uitzonderlijke luchtstroomontwerp.

Pure Smaakgarantie: Ervaar de ware essentie van je droge kruiden zonder compromis op smaak.

Uitgebreide Garantie: Er wordt standaard een garantie van 2 jaar geboden, met een extra garantie van 1 jaar beschikbaar bij registratie, voor gemoedsrust.

Conclusie

De CRAFTY+ is niet zomaar een apparaat; het is een levensstijlkeuze voor degenen die de fijnere dingen waarderen. De combinatie van draagbaarheid, prestaties en gebruiksvriendelijke functies maakt het een ongeëvenaarde keuze op de markt. Omarm het avontuur dat wacht met de STORZ & BICKEL, waar elke sessie een reis is naar verheven ervaringen.

820-2021

Video

Klik op een thumbnail om de video te laden

 Reviews

Be the first to write your review !